Fahion tips: 5 reguli ale modei pe care nu trebuie să le încalci!

Cum să te îmbraci stilat și cu bun gust de fiecare dată? Răspunul la această întrebare nu e atât de greu, dacă ții cont de câteva reguli de aur pentru orice outfit!

Nu trebuie să faci cursuri speciale de modă sau să urmărești cele mai recente spectacole de modă pentru asta.  Majoritatea femeilor au un simț al modei înnăscut, poate și pentru că au fost din totdeauna reprezentantele sexului frumos. De la tipuri de genti, la accesorii dama sau pur și simplu bluze dama, există un set de reguli ale modei care le include pe toate! Și totuși, cum să te asiguri că ai o ținută 100% impecabilă în vremurile de astăzi? Iată câteva reguli care vor dăinui mereu în lumea modei:

Dacă te afli in impas, poarta negru!

Universalitatea acestei culori este foarte cunoscută și asta pentru că e un element safe în orice situație. Vrei o ținută all black? Nicio grijă. Genti negre, geci de piele negre sau bluze dama negre, toate acestea te pot ajuta să pui cap la cap o super ținută! Contează pe negru pentru o alură misterioasă, elegantă și originală care te va scoate în evidență pe stradă, la muncă sau la o ieșire în oraș.

Prețul hainelor nu contează

Nu trebuie să trăiești cu impresia că hainele scumpe sunt neapărat la modă sau un must-have în ținutele tale. Foarte multe elemente vestimentare sunt la prețuri foarte convenabile și perfect la modă în sezonul respectiv. De exemplu, poți opta pentru niște genti scumpe, dar combinate cu un outfit lejer format dintr-un top sau pulover oversized (ca acesta) și jeans. Astfel de combinații de bluze dama și jeans mai atenuează ținuta și îi conferă un aer mai relaxat. Și nu uita, se poartă vintage-ul! Așa că nici aceste magazine nu sunt de evitat, și nici cele second hand!

Cea mai bună investiție: gențile

Când alegi piesele pentru următoarea ta ținută, nu trebuie să omiți anumite accesorii dama esențiale care dau individualitate outfitului tău. Brățările, cerceii și colierele sunt importante, dar nu la fel de importante precum gentile pentru o femeie. Ceea ce încercăm să spunem este că nu e nevoie să cheltui o avere pe aceste accesorii dama. Geanta e suficientă! Ea poate definitiva look-ul tău și îi poate oferi un extra de culoare.

Dacă lipsește ceva din ținută, fii îndrăzneață!

Asta înseamnă să iei alegeri în materie de vestimentație care să fie acea ”pată de culoare” definitorie pentru outfit. Cele mai comune elemente de acest fel sunt pantofii sau acele super genti găsite în magazinele vintage.

La un outfit mai cuminte sau monocrom, poți opta pentru genți de culori mai intense sau pantofi în culori ieșite din comun.

Pielea expusă. Când e prea mult?

Această regulă se aplică mai mult în cazul evenimentelor mai speciale la care ești nevoită sa porți rochii. Dacă ai o rochie cu decolteu, nu arata prea mult din picioare. Și vice versa: dacă rochia este una scurtă, ai grijă ca decolteul să nu fie unul provocator. Astfel de evenimente încurajează purtarea unor accesorii dama precum: cercei lungi, coliere sau brățări.

Aceste reguli sunt importante pentru o ținută reușită, dar poate mai important este să nu uiți totuși că cel mai important este să fii tu însăți și să faci alegeri cu care ești confortabilă!