Garderoba capsulă – 5 elemente statement pentru un outfit reușit

Garderoba capsulă presupune un design simplu, minimalist, de mici dimensiuni, ce îți vor ușura munca in crearea unor outfit-uri deosebite, simplu și rapid. Dar cum creezi această garderobă capsulă? Foarte simplu! Îți vom prezenta cele 5 elemente importante necesare în obținerea unei garderobe capsulă  perfectă pentru orice stil și, bineînțeles, cu buget redus. Să primim toamna cu outfit-uri de invidiat!

Cămașile – oricum, oriunde

Clar, cămășile sunt esențiale în crearea unei garderobe capsulă. Fie că ești adepta unui stil smart-casual, elegant sau rock, cămașile te pot scoate din impas. Simple sau cu diferite elemente army sau aplicații, acestea pot fi purtate cu teniși, botine sau ghete.

Blugii – întotdeauna o alegere inspirată

A doua piesă esențială sunt, fără doar și poate, blugii. Și dacă tot au revenit in trend, nu se poate să lipsească din gardetoba ta capsulă blugii evazați. Aceștia sunt perfecți pentru orice tip de siluetă, având minunatul efect de alungire. Fie că alegi sa îi porți la birou, în oraș sau la ieșirile cu prietenii, blugii evazați pot fi purtați în combinație cu teniși, botine sau ghete  Tocmai din acest motiv îți va fi ușor să creezi ținute deosebite și în care să te simți bine.

Fustele midi – de la smart-casual la elegant într-o clipă

Toamna aceasta sunt în trend fustele midi. Fie că sunt din lână sau plisate, acestea sunt o piesă esențială în garderoba ta capsulă. Daca te sperie gândul că acest tip de fustă nu te avantajează, mai încearcă. Fustele midi, la fel ca blugii evazați, au efect de alungire și de subțiere a corpului. Și să mai zicem cât de ușor îți poți creea ținuta perfectă cu ele? O poți accesoriza cu un pulover ca acesta și cu niște ghete biker pentru a obține un look de invidiat.

Cardiganele – călduroase și comode

In mod evident, cea mai ușoară modalitate de a obține  mai multe ținute cu doar câteva piese vestimentare este aceea de a schimba cardiganul  și de a adăuga un accesoriu statement. Alege stiluri variate din punct de vedere cromatic ca acesta și ai un look nou în fiecare zi. Unde mai pui că țin și foarte bine de cald!

Ghetele sau botinele – încălțămintea perfectă pentru toamnă

Nici de încălțăminte nu trebuie să uităm. Dacă ești adepta unui singur stil vestimentar, îți recomandăm botine sau ghete în nuanțe neutre, ce pot fi accesorizate foarte ușor oricărei ținute.

Dacă te reprezintă outfit-urile cu accente pe culoare, probabil că știi deja – nuanța acestui sezon este kaki. Unde mai pui că pentru această nuanță paleta cromatică este destul de variată, fiind ușor de asortat cu nuanțe de roz, roșu, bleumarin sau non culorile.

Tu ce elemente vestimentare ai mai adăuga în completarea unei garderobe capsulă?