Dungile, imprimeul vedetă care nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

De multe ori ni se întamplă să rămânem în pană de idei și să nu știm efectiv ce piese vestimentare să purtăm. Având în vedere că dungile sunt noul trend în modă, nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Iată cum purtăm imprimeul vedetă al sezonului:

Dungi le sau imprimeul cu care obții ținute fashion simplu și rapid

Dungile verticale trebuie să fie nelipsite din garderoba oricărei femei. De ce? Fiindcă acestea, pe lângă faptul că sunt ușor de asortat și sunt vedetele sezonului, au și rolul de a subția. Da, doamnelor! Dungile verticale ne ajută să ne punem silueta în valoare.

Dar cum obținem niște outfituri reușite și de efect cu ele? Tot la fel de simplu.

Dacă dungile sunt din nou la modă, putem transpune acest element vestimentar, mai ales în ținutele office. Întotdeauna ai nevoie de o haină elegantă și stylish, pe care să o porți cu stil, fie că mergi la birou, la o întâlnire cu partenerul sau chiar la un cocktail after-hours.

Clar, dungile sunt cochete și uneori jucăușe, ideale pentru a-ți pune în valoare feminitatea. Ca sfat, dungile verticale sunt recomandate să fie subțiri și nu neapărat în clasica combinație alb-negru. Cel mai bine le pui în valoare cu o rochie ca aceasta.

Dungi verticale și în nuanțe colorate

Daca sunteți iubitoare de culori deschise, venim cu soluția. Puteți oricând să vă completați garderoba cu bluze în dungi orizontale ca aceasta.

Nu de multă vreme dungile orizontale și-au recâștigat popularitatea și locul de cinste în marile vitrine și mai ales în ținutele femeilor. Dungile orizontale, dacă știm cum să le alegem, se pot potrivi oricărei femei. Optează pentru imprimeul cu dungi late în talie care să mărească gradual în sus și în jos și care urmăresc atent liniile corpului.

Acest gen de imprimeu cu dungi verticale are o istorie în spate, fiind asociat cu imaginea marinarilor, a artiștilor, dar și a designerilor precum Coco Chanel.

Obține o ținută în stil parizian cu acest imprimeu vedetă

Și ca să obții o ținută în stil parizian, demnă de admirat, alege să adaugi o pereche de jeansi ca aceștia și completează cu o beretă, considerată anul acesta un accesoriu must-have. Poți purta bereta în aproape orice combinație, iar la final ai parte de un outfit spectaculos și stylish.

Tu cum porți imprimeul vedetă în acest sezon?