Toamna, ținutele tale prind culoare!

Te-ai săturat de haine sobre, care par să nu spună nimic despre tine? Ce zici dacă te joci puțin cu nuanțele? Până la urmă nu este atât de dificil să aduci puțină culoare ținutelor tale. Plus că îți dai și o stare de bine!

Atunci când ai în plan să te îmbraci simplu, dar cu bun gust, poţi să faci o mulţime de asortări vestimentare care prin simplitatea lor îţi vor da un aer de femeie elegantă şi stilată. Și fiindcă sezonul rece nu se lasă mult așteptat, poți începe completarea garderobei tale cu pulovere de dama, rochii tricotate și chiar cu pantaloni office de dama.

Tot ce trebuie să faci este să nu încarci ținuta cu prea multe culori sau cu prea multe accesorii. Dacă asociezi corect nuanțele poți obține o ținută care aparent pare simplă, dar de efect.

Dar cum alegem corect nuanțele pentru ținutele noastre, astfel încât să obținem un contrast spectaculos? Poți opta să ai în garderoba ta nuanțe de roșu, albastru, gri sau galben.  Iată cum ținutele tale vor avea un aer proaspăt, urmând acești pași simpli:

Gri, nuanța care te scoate din impas de fiecare dată

Dacă până acum ai fost stilul all black, nu e chiar ușor ca dintr-o dată să cumperi piese vestimentare colorate.  Începe prin a adăuga elemente cromatice treptat. Având în vedere că sezonul rece se apropie, poți oricând alege dintr-o gamă variată de pulovere dama  în nuanțe de gri .

În plus, dacă ești în pană de idei,  iți poți crea rapid și ușor o ținută în trend  cu un pulover gri ca acesta și cu o pereche de pantaloni din piele.

 Roșu, întotdeauna un aliat de nădejde

Nuanțele de roșu sunt destul de diversificate. Fie că alegi să mergi pe nuanțe de bordeaux, fie pe un roșu mai intens, important este să ai piese vestimentare în această nuanță.

Pentru o ținută de efect poți opta pentru o pereche de pantaloni office de dama în nuanțe de bordeaux și  completează cu o cămașă albă. Clar nu o să scapi neadmirată! Pe lângă faptul că această culoare inspiră feminitate și eleganță se potrivește foarte bine cu nuanțe de alb și gri. Și la final ai obținut o ținută office foarte chic!

Albastru, culoarea cea mai populară din garderoba noastră

Albastru este o nuanță nelipsită din garderoba unei femei. Fie că vorbim de bleumarin, albastru electric sau albastru închis, sigur un element vestimentar se regăsește și la voi. Albastru este o nuanță ce te ajută să obții mereu o ținută elegantă și stilată.

Albastru se poate combina cu toate celelalte tonuri din garderoba noastră și aduc un plus de originalitate si creativitate, fără să încălcăm reguli ce țin de conduita vestimentară.

Fie că alegi să mergi la birou sau pur și simplu la o întâlnire cu prietenii, poți opta oricând pe o fustă albastră ca aceasta ,ce poate fi ușor asortată cu un un pulover sau o cămașă.

Galben, nuanța ce nu trebuie să lipsească în acest sezon

Nici galbenul nu trebuie ocolit în acest sezon. În funcție de stilul tău vestimentar, poți alege dintr-o gamă variată de rochii tricotate  și poți construi ținute în trend pentru acest sezon . Și în plus, sunt și la modă!

Dacă ești în pană de idei, poți opta pentru o rochie tricotată galben muștar cu imprimeu geometric colorat ca aceasta și completează-ți ținuta cu o pereche de cizme bej. Simplu și rapid ai o ținută în trend!

Tu ce articol vestimentar ai purta în nuanțe colorate? Rochii tricotate, pulovere de dama sau  pantaloni office de dama?