Cum ne exprimam feminintatea prin vestimentatie? Martie 2022

Feminitatea nu este doar ceea ce se vede la exterior.  Noi, femeile, suntem muze, creatoare, puternice, sensibile, pasionale si inteligente. Noi alegem zi de zi in ce fel ne exprimam feminitatea, si nu de putine ori alegem sa o facem prin vestimentatie.

In semn de “La multi ani!” in luna Femeii, am adunat pentru tine o selectie de trenduri si idei care sa te ajute sa iti exprimi feminitatea ca la carte in 2022.

Experimenteaza viata ca o vacanta, abordand stilul “resort”.

Tinute care ne trimit cu gandul la vacanta exprima libertate si nonsalanta, stari cu care femeia din tine se poate asocia cu usurinta. Alege bluze cu decoleu generos si fuste asimetrice si exprima-te feminin prin materiale precum voal, bumbac, panza si in.

Ca la 20 de ani sau ca acum 20 de ani?

Tendintele momentului se inspira masiv din vibe-ul feminin inspirat de perioada anilor 2000, iar garderoba ta il poate urma. Este din nou vremea pentru a celebra feminitatea prin tinute cu talie joasa, jeans, salopete si bluze mulate.

Culori calde si optimiste, la fel ca femeia din tine.

Rosu, portocaliu, roz si galben, ce poate fi mai feminin? Poate doar abordarea pe care o incearca culoarea anului 2022, Very Peri, cea mai calda nuanta de albastru, o combinatie fresh de albastru si rosu.