Tendintele momentului in materie de GENTI 2022

 Gentile sunt accesoriile preferate ale doamnelor, fiind interesante si utile in acelasi timp. Geanta potrivita are un impact semnificativ asupra tinutei. Din fericire, noile trenduri ale anului 2022 acorda atentia cuvenita acestui tip de accesoriu.

Geanta cu forma geometrica

Gentile patrate, rotunde sau dreptunghiulare se afla in topul trendurilor, iar unul dintre motive ar fi accesibilitatea la diverse stiluri vestimentare pe care le poti accesa cu aceasta accesorizare. O culoare puternica pe un model de geanta cu o forma geometrica ii va potenta prezenta in tinuta, pe cand culorile neutre au tendinta de a echilibra outfitul.

Modelul matlasat

Modelul de genata din material matlasat se confectioneaza piele moale si poate avea prindere in diverse variante, de la maner din lant pana la maner din material sau chiar material identic cu restul gentii. Acest tip de geanta este o alegere la moda atat pentru tinutele de seara, cat si pentru outfiturile de zi.

 Genti de petrecere in fiecare zi

Gentile cu imprimeuri si aplicatii stralucitoare, pietre semi-pretioase si culori incandescente sunt o alegere incantatoare pentru evenimentele de seara, dar in acest sezon eleganta se poarta in fiecare zi. Cu siguranta geanta ta cu paiete va straluci cel putin la fel de tare in lumina soarelui precum o face in lumina reflectoarelor!

Lanturile accesorizeaza in ton cu moda

In 2022 se poarta accesorizarea cu lanturi, atat ca si bijuterii, cat si pe haine sim ai ales applicate pe genti. Poate cel mai mare hit al sezonului sunt gentile cu barete din lant, care ofera un aer fresh, tinrersc si degajat outfitului.

Daca ai descoperit informatii interesante in acest articol nu ezita sa ne urmaresti pe paginile de Facebook si Instagram, unde te tinem la curent cu cele mai noi produse si promotii disponibile pe Zenda.ro.